Muokkaa asunnosta näköisesi

Huoneistoissa on panostettu huolelliseen tilasuunnitteluun ja laadukkaisiin asumisratkaisuihin. Asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia ja keittiöt on koneistettu nykyaikaisesti. Lämmitys perustuu energiatehokkaaseen ja miellyttävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja ilmanvaihtoa voi tehostaa kotikohtaisesti.

Vakiovarusteisesti jokaisen huoneiston kalusteista vastaa kotimainen kalustetoimittaja, kodinkoneista innovatiivisesta muotoilustaan tunnettu Electrolux ja hanoista suomalainen Oras. Seinäpinnat on maalattu raikkaan valkoisiksi ja lattiat ovat klassista tammilautaparkettia. Märkätilojen lattiat ja seinät ovat laatoitettu.

Pintamateriaalien ja kodinkoneiden osalta lisä- ja muutostyöaikataulu on: 2-5 krs asunnot 8.6.2022 mennessä ja 6-8 krs asunnot 20.7.2022 mennessä.

KEITTIÖ:

Suunnittele unelmiesi keittiö. Valittavanasi on useita eri värivaihtoehtoja kotimaisen kalustetoimittajan kalusteovista, vetimistä, sekä työpöytätasoista.

KODINKONEET:

Kaikki asuntojen kodinkoneet ovat innovatiivisesta muotoilustaan tunnetun Electroluxin valmistamia. Valitse keittiöösi sopiva värivaihtoehto.

MAKUUHUONE:

Useita eri vaihtoehtoja kalusteoviin, sekä vetimiin.

KYLPYHUONE:

Valitse haluamasi tunnelma Laattapisteen laadukkaalla vaihtoehdolla.

LATTIAT:

Lattiat ovat katseen- ja ajankestävää tammilautaparkettia kahdessa eri värivaihtoehdossa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät